DON JUAN 2017

Gilla oss:

Sundborns Teater, Kerstis Väg 3, 790 15 Sundborn|Epost: info@sundbornsteater.se

Spelschema

DON JUAN 2017

Fritt efter Molières Don JuanJust nu finns inte några planerade

spelningar med Don Juan 2017


"Vill man uppleva avsky, fascination, humor och underhållning på en och samma kväll ska man bege sig till vackra Sundborn i juli." - Dalademokraten

Sundborns Teater spelar Molières Don Juan/2017. En allvarligt komiskt  djupdykning ner i storpolitiken och maktens psyke.

NDBORNSTEATERSUNDBORNSTEATERSUNDBOR

Sundborns teater tar sig åter an en klassiker, kastar om perspektiven och undersöker genom Molières Don Juan storpolitiken och maktens män. Varför tycks vissa vara immuna för det lagar som styr oss andra? Vi lever i en tid då den rikaste procenten tillsammans har mer tillgångar än resten av världen, då oligarker och rika affärsmän blir presidenter.  En tid där känslan av att vissa lever under andra moraliska, etiska och värdsliga lagar gnager. I Don Juan hittar vi ledtrådar och speglar som visar på vår samtid och med Molières goda minne för vi den in i samtiden. Följ med när Sundborns Teater sin vana trogen tar sig an svåra frågor med djupaste komik och gravaste allvar.

Don Juan 2017

En fri tolkning av  Molières Don Juan. En djupdykning ner i moral, etik och människors förhållningssätt till sina medmänniskor. Finns människans medfödda godhet? Varför tycks vissa leva på andras bekostnad utan ett uns dåligt samvete? Följ med när vi med stor humor ger oss in i människans skrymslen och vrår.